Tietosuojaseloste

Henkilötietolain (523/1999, 10§ ja 24§) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen 2016/679 (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 20.01.2019.

Rekisterinpitäjä:

Pilpo Design/Tmi Sanna Snellman-Junna
Halmekatu 6
40320 Jyväskylä
y-tunnus: 2519131-7

Yhteyshenkilö:
 

Sanna Snellman-Junna
pilpo.design(a)gmail.com
puh: +358409647447 

Postitusosoite:
 

Pilpo Design/Sanna Snellman-Junna
Ritoharjuntie 12 e 8
40270 Palokka

Pilpo Design verkkokaupan asiakasrekisteri

Rekisterin käyttötarkoitus  

Tietoja kerätään kun rekisteröidyt verkkokauppaan tai teet tilauksen. Ilman henkilötietoja, emme voi käsitellä tilaustasi. EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen oikeusperuste henkilötietojen käsittelylle on asiakkaan suostumus ja siitä johtuvat lakisääteiset velvoitteet.  Pilpo Design voi käyttää rekisterin sisältämiä henkilö- ja yhteystietoja asiakasviestintään, esimerkiksi jos tilauksen suhteen pitää vielä kysyä tarkentavia tietoja. Tietoja ei käytetä automatisoituun päätöksentekoon tai profilointiin.  

Rekisterin tietosisältö 

Rekisteriin voidaan tallentaa asiakkaan itsensä antamat tiedot, kuten yhteystiedot, asiakasnumero, asiointi- ja käyttötiedot, tilaustiedot, verkkoyhteyden IP-osoite, tilauksen tiedot, sekä laskutus- ja toimitustiedot ja muut asiakassuhteeseen ja tilattuihin palveluihin liittyvät tiedot. Säännönmukaiset tietolähteet Henkilötietoja kerätään rekisteröidyltä itseltään. Lisäksi niitä voidaan kerätä rekisterinpitäjän toimintoihin liittyvistä sosiaalisista medioista ja muista tilanteista, joissa asiakas luovuttaa tietojaan. 

Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talous-alueen ulkopuolelle

Rekisterinpitäjä voi luovuttaa tietoja voimassaolevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittamissa rajoissa muun muassa rekisterinpitäjän yhteistyökumppaneille markkinointitarkoituksiin, mikäli rekisteröity on sallinut tietojensa luovuttamisen tähän tarkoitukseen(esimerkiksi uutiskirjeen postitusohjelma). Tietoja voidaan siirtää EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle henkilötietolain sallimalla tavalla. Kolmansia osapuolia joille tietoja luovutetaan ovat esimerkiksi posti ja muut kuljetusyritykset, jotta saadaan paketit perille.

Rekisterin suojauksen periaatteet ja säilystyaika 

Tietoja säilytetään asiakkassuhteen ja tilauksen käsittelyn ajan, sekä kirjanpitolaissa ja  
kuluttajakaupan vastuiden mukaan määritetyn ajan mukaisesti. 

Tarkastusoikeus, tarkastusoikeuden toteuttaminen ja kielto-oikeus 

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa  asiakasrekisterissä hänestä olevat tiedot. Kirjallinen tarkastuspyyntö tulee lähettää rekisteriasioista vastaavalle henkilölle, toimitamme tiedot 1kk sisällä. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa). Verkkokauppaan rekisteröitynyt asiakas voi hallinnoida ja tarkastella omia tietojaan sekä korjata samalla mahdolliset virheelliset tiedot asiakastilin kautta.

Evästeet

Käytämme verkkosivuillamme evästeitä (cookies).

Muutokset tietosuojaselosteeseen

Pidätämme oikeuden muuttaa tietosuojaselostetta lainsäädäntöjen mukaan. Suosittelemme tarkistamaan tietosuojaselosteen sisällön toisinaan. Tämä tietosuojaseloste korvaa aikaisemman rekisteriselosteen.

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Verkkokaupan sopimusehdot

Voimassa 31.01.2019 alkaen

Verkkokauppa

Pilpo Design (Tmi Sanna Snellman-Junna, Y-tunnus 25191317) myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille [Suomeen ja

EU-alueelle sekä jälleenmyyntiin myös EU alueen ulkopuolelle]. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron yksityishenkilöille sekä suomalaisille yrityksille myytäessä. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupan kotisivuilla siirtämällä ne ostoskoriin ja maksamalla ostoskorin sisältö kassapalvelussa.

Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksaminen ja maksutavat

Tuote lähetetään asiakkaalle, kun maksusuoritus näkyy tilillämme, tai muussa maksujärjestelmässä(Checkout). Tuotteen

toimitusta voi nopeuttaa lähettämällä maksusta kuitin sähköpostitse. Käytössä on myös verkkopankkimaksaminen

 Klarna Checkout-palvelun kautta.

Tilaus- ja maksuvahvistus

Onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistus. Vahvistusviestien lähettäminen edellyttää

sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä.

Toimitustavat ja -kulut

Toimitustapoja ovat kirjelähetys, smartpost, nouto toimipisteestämme tai myyntiosastoltamme tapahtumissa. Mikäli toimitus

on postitse, asiakas maksaa postikulut jotka ilmoitetaan ostotapahtuman yhteydessä. Postikulut Suomeen 30-5,90 euroa,riippuen tilauksen painosta ja koosta. Yli 100 euron tilaukset toimitetaan Suomeen ilman postikuluja. Ruotsiin ja Viroon postitus 7,5e, postikulut muihin maihin alkaen 8e.

Toimitusaika

Yleisimmät toimitusaikamme Suomeen ovat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen n. 5-10 arkipäivää. Tarkemmat ajat ilmoitetaan tuotevaihtoehtojen yhteydessä. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästystenaiheuttamista välillisistä haitoista. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan verkkokaupan etusivulla.

Peruutusoikeus ja palautusehdot

Sinulla on kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksesi 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta.

Peruutusilmoitukseen sinun tulee merkitä nimesi, osoitteesi, tilauspäivä, tuote ja se tulee lähettää sähköpostilla

osoitteeseen pilpo.design@gmail.com tai postitse alla olevaan palautusosoitteeseen. Tuote tulee palauttaa postitse 14päivän kuluessa peruutusilmoituksesta alkuperäiskunnossa tai alkuperäispakkauksessa. Tuotteen on oltava käyttämätön. Liitä kopio peruutusilmoituksesta tuotepalautuksen yhteyteen. Palautustavasta sovitaan yrityksen ja asiakkaan kanssa yhdessä.

Jos haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteita tarkistusajan jälkeen, ole suoraan yhteydessä meihin. Palauttaessasi toimitetun

tilauksen, liitä siihen mukaan nimesi ja yhteystietosi sekä tilinumerosi rahojen palautusta varten. Palautamme maksamasi

summan kokonaisuudessaan [14 päivän] kuluessa peruutusilmoituksen saapumisesta, mikäli tuote on palautettu tai se on

todistettavasti annettu postin kuljetettavaksi palautusosoitteeseen.

Palautusosoite:

Pilpo Design/Sanna Snellman-Junna, Ritoharjuntie 12 e 8, 40270 Palokka.